Punt oficinal de La Grossa Loteria de Catalunya a Reus | Estanc del Niloga
352
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-352,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-niloga,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
estanc-niloga-la-grossa

G

La Grossa

Punt oficial de la Loteria de Catalunya

Vam ser el primer establiment a l’any 1987, quan va néixer la Loteria de Catalunya, en ser punt oficial de venda i cobrament, el que ens ha portat a ser un referent a la nostra ciutat. Compromesos amb el seu caire social: El 100 % dels beneficis de la Loteria de Catalunya van destinats al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Ja portem 4 anys consecutius al mercat de Nadal de Reus amb el cap gros de la Grossa de Cap d’any, una tradició que any rere any compartim amb la gent de la nostra ciutat.

números de la grossa Reus

Vols un número concret de la Grossa?

El teu aniversari, una data especial, el teu número de la sort… Ens identifiquem per trobar qualsevol número desitjat pels nostres. Si ets una empresa, una associació, una entitat o un grup d’amics et preparem participacions perquè pugueu compartir la sort.

Garantim el pagament dels premis.

No saps on cobrar la Grossa a Reus?

Som dels pocs establiments on es pot cobrar la Grossa a Reus.